Cursussen

Cursussen Kunsteducatie All Art

Op een originele manier je eigen tekening of schilderij maken en daarbij je favoriete kleuren gebruiken, hoe leuk lijkt je dat!

Tijdens de cursussen werk je met verschillende technieken, materialen en dragers. Zoals tekenen met krijt, houtskool, inkt en schilderen met acryl, olieverf of olieverf op waterbasis. Het is leuk te ontdekken welk materiaal je het beste ligt en wat je er allemaal mee kunt doen. Je eigen expressie, handschrift en beeldend scheppend vermogen zijn belangrijk en er is volop ruimte om jezelf te verdiepen. Verschillende thema’s komen tijdens de cursus aan bod. Eigen interessen kunnen natuurlijk ook uitgewerkt worden. De cursussen zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden, je werkt en leert met en van elkaar.

D.m.v. de teken- en schilderoefeningen leer je beter waarnemen. We oefenen de rechter hersenhelft waardoor we leren meer en beter met onze creatieve krachten om te gaan. Creëren is iets nieuws scheppen, iets nieuws zien, een ander pad nemen of een andere oplossing bedenken.

 

Kunsteducatie All Art

 

Cursus aanbod

In week 4 van 2020 start ik weer met een nieuwe teken en schilder cursus.

Je kunt kiezen uit één van de volgende blokken: dinsdagmiddag, -avond en donderdagmiddag, -avond. De totale cursus omvat 12 lessen.

Ik heb weer een aantal leuke onderwerpen in mijn hoofd, o.a. Art Nouveau en David Hockney.

De tijden van de cursus zijn:

13.45 – 16.00 uur en 19.15 – 21.30 uur

 

Kosten: € 210 – voor 12 lessen inclusief materiaal*.

* (Restitutie van lesgeld is niet mogelijk. Wel kan de les, in overleg, worden ingehaald.)

 

Als je mij nog niet kent of je twijfelt is het ook mogelijk om 2 proeflessen bij mij te volgen om te kijken of deze cursussen iets voor je zijn.

2 Proeflessen, incl. materiaal voor 35,-.

 

Graag tot ziens!

Marijke Binnekamp.

 

Heb je vragen, bel gerust. Aanmelden kan via telefoon: 0522 230 801 / 06 5139 1421 of stuur een mail naar Kunsteducatie All Art.

 

Benieuwd naar werk van andere cursisten? Kijk dan eens hier.