Cursussen

Cursussen Kunsteducatie All Art

Op een originele manier je eigen tekening of schilderij maken en daarbij je favoriete kleuren gebruiken, hoe leuk lijkt je dat!

Tijdens de cursussen werk je met verschillende technieken, materialen en dragers. Zoals tekenen met krijt, houtskool, inkt en schilderen met acryl, olieverf of olieverf op waterbasis. Het is leuk te ontdekken welk materiaal je het beste ligt en wat je er allemaal mee kunt doen. Je eigen expressie, handschrift en beeldend scheppend vermogen zijn belangrijk en er is volop ruimte om jezelf te verdiepen. Verschillende thema’s komen tijdens de cursus aan bod. Eigen interessen kunnen natuurlijk ook uitgewerkt worden. De cursussen zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden, je werkt en leert met en van elkaar.

D.m.v. de teken- en schilderoefeningen leer je beter waarnemen. We oefenen de rechter hersenhelft waardoor we leren meer en beter met onze creatieve krachten om te gaan. Creëren is iets nieuws scheppen, iets nieuws zien, een ander pad nemen of een andere oplossing bedenken.

 

Kunsteducatie All Art

 

Cursus aanbod

I.v.m. Corona worden alle teken- en schilderlessen momenteel online gegeven.

De tijden van de cursus zijn:

Donderdag middag en donderdag avond van 13.45 – 16.00 uur respectievelijk 19.30 – 21.45 uur. Eventuele uitbreiding van dagdelen is mogelijk.

 

Kosten: € 186 – voor 12 lessen*.

* (Restitutie van lesgeld is niet mogelijk. Wel kan de les, in overleg, worden ingehaald.)

 

Als je mij nog niet kent of je twijfelt is het ook mogelijk om 2 proeflessen bij mij te volgen om te kijken of deze cursussen iets voor je zijn.

 

Reactie cursist:

Waarom ik de online lessen zo fijn vind:

“Ik heb nu thuis alle spulletjes aangeschaft om te kunnen tekenen en schilderen. Iedere donderdagavond kruip ik in mijn tekenbubbel op mijn eigen kamer. Super gezellig! Toch online met anderen in verbinding ondanks huidige lock-down. Samen leren en geïnspireerd worden door Marijke. Ik ben er blij mee!”

 

Heb je vragen, bel gerust. Aanmelden kan via telefoon: 0522 230 801 / 06 5139 1421 of stuur een mail naar Kunsteducatie All Art.

 

Benieuwd naar werk van andere cursisten? Kijk dan eens hier.